Onze regels even lezen

Ga naar beneden

Onze regels even lezen

Bericht  Admin op 14/12/2008, 1:36 am

1 -Stel jezelf voor als je bent toe gelaten op het forum dat is wel zo netjes,
ook zal daarna pas het hele forum zichtbaar worden
doe je dit niet binnen een week dan word je account automatisch verwijderd.

2 -Neem A.U.B een gewone naam aan, liefst je eigen naam,een leuke nickname is wel toegestaan,maar niet in de trend van :bier of pils als je toch een nickname kiest die in die richting komt,dan spreken wij jou daar op aan.


3 -Het is toegestaan om je aan te melden met een gratis email adres bijv hotmail,maar wij nemen geen leden aan met een e-mail adres waar bij scheldwoorden of iets dergelijks in zitten bijv:kl*te@hotmail.com dan wordt je account niet geactiveerd.

4 -Het is niet toegestaan om je onzichtbaar te zetten op dit forum,doe je dit wel dan wordt het door de moderators/beheerder veranderd,tenzij je een geldige reden hiervoor hebt,geef dit dan wel even aan bij aan van de moderators/beheerders.

5 -Gedraag je netjes geen ruzie maken en niet discrimineren a.u.b.,ga niet op het forum openbaar zitten disscusieren,doe je dit toch dan krijg je een waarschuwing en loop je het risico verbannen te worden, is het zo erg dan krijg je meteen een ban zonder waarschuwing.

6 -Heb je problemen met iemand op het forum, stuur aan van ons dan even een pbtje dan proberen wij het op te lossen.

7 -Het is niet toegestaan om met smileys alleen te reageren in een bericht.

8 -Als je langer dan 3 weken niets hebt gepost of bent ingelogd word je van het forum verwijderd, je mag je daarna wel weer gewoon registreren, dus ben je langer dan 3 weken afwezig geef het dan even door .

9 -Mocht je je niet kunnen gedragen dan krijg je 2 keer een waarschuwing, daarna wordt je zonder uitleg van het forum verwijderd.
-Heb respect voor elkaar,en verder veel plezier, daar is dit forum voor bedoeld.

10 - Leden werven of reclame maken voor je eigen "PSP" forum is uiteraard niet toegestaan OOK NIET IN JE PROFIEL doe je dit toch en er achter komen doen we toch dan krijg je een waarschuwing ,als je reclame willt maken vraag dan eerst even toestemming ,diegene met toestemming krijgen een + in hun profiel .

11 - Haal of kopieer niets van het forum zonder de toestemming van de beheerders.
De onderwerpen en andere dingetjes zijn door ons bedacht en mogen dus niet zonder onze toestemming van het forum gehaald worden ook liever geen uitwerkingen van onze lessen die je gemaakt hebt.

Dus wil iets gebruiken neem dan even contact met ons op dan kunnen wij wel of geen toestemming geven.


12 -Plaats niets van andere fora,clubs of website's dit omdat het misschien onder copyright kan vallen en we geen problemen hierdoor willen krijgen dus ook niets van dit forum op andere fora plaatsen.


Groetjes het crea mama team.

Admin
Crea mama team
Beheerder
Crea mama teamBeheerder

Aantal berichten : 76
Registration date : 11-12-08

Profiel bekijken http://creamama.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum